" />

TEHNIČNE LASTNOSTI HIŠ

Moderna arhitektura

Hiše so zasnovane kot enodružinski stanovanjski objekti v dveh nadzemnih etažah, brez kleti in dokončane “NA KLJUČ”. Gradnja je klasična opečnata z armiranobetonskimi konstrukcijami in kvalitetnimi izolacijskimi materiali. Sodobna arhitektura zagotavlja veliko zastekljenih odprtih površin, ki omogočajo naravno svetlobo in povezanost bivalnega prostora z vrtom.

Streha objekta je enokapnica in ima dimnik. Poleg hiše je projektirana garaža s shrambo s predinštalacijo za polnilno postajo.

Pametna hiša omogoča bivalno udobje, racionalno rabo energije in popoln nadzor.

Tehnologija gradnje zagotavlja izjemno energijsko učinkovitost stavb.

Kakovostni materiali

Premišljeno notranjo ureditev dopolnjuje izbira kakovostnih materialov, izbranih ponudnikov:
– V vseh prostorih, razen v sanitarnih in kopalnici v nadstropju, je kot zaključni talni sloj kvalitetni gotovi troslojni panelni hrastov parket.
– V predprostoru, hodniku in sanitarnih prostorih je kvaliteten granitogres.
– V kopalnicah je kvalitetna sanitarna oprema Catalano z vgrajeno walk-in tuš kabino, nadglavno prho (rain shower) Grohe in talno kanaleto Viega.
– Okna in balkonska vrata WD-GROUP so izdelana iz lesenih profilov, zastekljena z visoko toplotno izolativno troslojno zasteklitvijo.
– Okna imajo vgrajena zunanja senčila MEDLE (žaluzije krpanke) z električnim krmiljenjem.
– Vhodna vrata DELUTECH z visoko toplotno izolativnostjo, 5 točkovnim zaklepanjem, varnostnim cilindričnim vložkom, z vgreznjenim potezalom z led osvetlitvijo in kontrolo dostopa metaLock, s čitalcem prstnih odtisov, številčnico in NFC čitalcem, ki se upravlja preko aplikacije.

– Hiše imajo sistem talnega ogrevanja v obeh etažah.
– Vsak objekt ima tudi svojo toplotno črpalko voda-zrak DAIKIN.
– Hiše imajo vgrajeno visoko kakovostno prezračevalno napravo/rekuperacijo ZEHNDER, ki omogoča stalen dotok svežega zraka, ki se ob vstopu v hišo prefiltrira in ogreje s toploto odpadnega zraka, kar pomeni višjo kakovost bivanja in varčevanje z energijo.
-Hiše imajo vgrajen filter za čiščenje vode.

 

Pametne inštalacije upravljajo vhodna vrata, senčila, razsvetljavo, domofon in alarmni sistem. Sistem omogoča bivalno udobje, racionalno rabo energije in popoln nadzor. Upravljanje sistema pametnih inštalacij je možno posredovati na mobilne naprave. Preko mobilnih naprav je možno upravljati tudi toplotno črpalko (ogrevanje hiše).

Varnost zagotavljajo vgrajen sistem za javljanje požara, gasilni aparat, alarmni sistem in varnostne kamere, ki jih prav tako lahko upravljate prek svojega mobilnega telefona.

 

Vizualizacija zunanjosti: južna fasada